Osaamisemme Etusivu Asianajajat Osaaminen Yhteystiedot
© Asianajotoimisto Tolonen & Teittinen Oy

Riita- ja rikosasiat

Olemme hoitaneet sadoittain oikeuden- käyntejä riita- ja rikosasioissa. Olemme avustaneet oikeudenkäynneissä kantajia ja vastaajia. Riita-asioissa olemme edustaneet päämiehiämme mm. hometaloriidoissa, vahingonkorvausasioissa  ja velkomusasioissa. Rikosasioissa olemme avustaneet asianomistajia ja vastaajia mm. omaisuus- rikos- ja talousrikoksissa. Rikosasioiden  asianomistajia ja vastaajia olemme avustaneet rikosprosessin kaikissa vaiheissa esitutkinnasta oikeudenkäyntiin.  

Konkurssit ja yrityssaneeraukset

Toimistollamme on poikkeuksellisen laaja kokemus konkurssipesien hoidosta. Vuosien varella olemme hoitaneet satoja konkursseja.  Olemme myös hoitaneet konkursseihin liittyviä oikeudenkäyntejä kuten takaisinsaanteja ja konkurssirikoksia. Olemme myös hyvin perehtyneet yrityssaneerauksiin. Olemme toimineet niissä selvittäjinä ja laatineet saneerausohjelmia sekä  saneeraushakemuksia. Asianajaja  Matti Tolonen on suorittanut TMC-koulutuksen.

 

Kaikilla asianajajillamme on yli 20 vuoden asianajokokemus. Uransa aikana jokainen meistä on hoitanut lukemattomia  toimeksiantoja, esimerkiksi: Asunto- ja kiinteistökauppariitoja Konkursseja ja yrityssaneerauksia  Pesänselvityksiä ja perinnönjakoja Työoikeusriitoja Lapsiasioita Oikeudenkäyntejä riita- ja rikosasioissa Ulkomaalaisasioita

Pesänselvitykset ja perinnönjaot

Meillä on myös osaamista kuolinpesien selvityksestä ja perinnönjaosta. Olemme toimineet pesänselvittäjinä ja pesänjakajina  useissa kuolinpesissä.  Avustamme kuolinpesänosakkaita perinnön- jaon kaikisssa  vaihessa.  Tarvittaessa hoi- damme tuomioistuimessa perinnönjaon ja testamentin moiteasioita. Avustamme asiakkaitamme nyös perintö- verosuunnitellussa.
Osaaminen